De Efteling heeft een nieuwe attractie!

Efteling heeft een nieuwe attractie De Efteling staat sinds mensheugenis als de plek waar je heen moet voor een heerlijk dagje uit. Het pretpark is geschikt voor kinderen en volwassenen. Wie nog nooit in de Efteling is geweest, mist een sprookjesachtige ervaring. Efteling probeert nu oude en nieuwe bezoekers te lokken naar het pretpark met […]

Efteling heeft een nieuwe attractie

De Efteling staat sinds mensheugenis als de plek waar je heen moet voor een heerlijk dagje uit. Het pretpark is geschikt voor kinderen en volwassenen. Wie nog nooit in de Efteling is geweest, mist een sprookjesachtige ervaring. Efteling probeert nu oude en nieuwe bezoekers te lokken naar het pretpark met een nieuwe attractie, zo meldt DagjeUitDeals. De attractie krijgt de naam Symbolica.

De nieuwe familie-attractie

De nieuwste attractie van de Efteling probeert een brede doelgroep te bereiken. Het nieuwe betoverde paleis is namelijk voor de hele familie geschikt. In het betoverde paleis komt fantasie tot leven. Zo kun je bijvoorbeeld samen op audiëntie bij de koning. Daarnaast zit er in het paleis ook een tovenaar. Deze tovenaar zal alles op alles zetten op van jouw bezoek aan het paleis een verrassend en betoverende ervaring te maken.

Het paleis heeft nog veel meer te bieden. Wist je bijvoorbeeld dat er geheime gangen en magische vertrekken in het paleis zaten. Je zal wel moeite moeten steken om deze geheime gangen te vinden. Efteling belooft dat je je iedere seconde kostelijk vermaakt en telkens weer opnieuw verrast zal zijn.

Voor wie is Symbolica toegankelijk

Het paleis is niet vanzelfsprekend voor iedereen toegankelijk. Er hangen nog enkele voorwaarden voordat je het paleis mag binnentreden. Zo is het voor mensen nodig dat zij zich kunnen verplaatsen, zij het lopend of in een rolstoel. Wel biedt het paleis een speciale ingang voor mensen met een rolstoel. Kinderen die kleiner zijn dan een meter zijn verplicht om met begeleiding het paleis te treden. Daarnaast waarschuwt de Efteling dat je mogelijk duizelig kan worden en dat de familie-attractie niet geschikt is voor baby’s.

Voor wie het nieuwe paleis wil bezoeken, zal eerst een entree-kaartje moeten betalen voor de hoofdingang. Aangezien er een flink prijskaartje hangt aan een bezoek, is het verstandig om naar de Efteling met korting te gaan. Daarmee bespaar je per persoon €2. Boek daarom snel jouw ticket en laat je betoveren in de Symbolica.

Search