4 tips om efficiënt te verhuizen in Amsterdam

4 tips om efficiënt te verhuizen in Amsterdam Het is zo ver je gaat verhuizen, ‘’Yes!’’ toch? Is dat een ‘’Yes’’? Je moet een hele hoop regelen en kan een hoop stress met zich mee brengen, vooral als je gaat verhuizen in een stad als Amsterdam. Vooral als je voor het eerst gaat verhuizen, is […]

4 tips om efficiënt te verhuizen in Amsterdam

Het is zo ver je gaat verhuizen, ‘’Yes!’’ toch? Is dat een ‘’Yes’’? Je moet een hele hoop regelen en kan een hoop stress met zich mee brengen, vooral als je gaat verhuizen in een stad als Amsterdam. Vooral als je voor het eerst gaat verhuizen, is het belangrijk dat je weet wat de beste manier is om te verhuizen in Amsterdam. In dit artikel staan een punten over, de meest efficiënte manier om te verhuizen in Amsterdam.  Hieronder staan een aantal punten, die je verhuizing een stuk makkelijker en efficiënter maken.

 

#1: Wees voorbereid

Onderschat de gevlogen van een verhuizing niet doordat je enthousiast bent over bijvoorbeeld die leuke nieuwe baan in Amsterdam. Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Zoek goed uit in welke plaats je terechtkomt en wat je hier kunt verwachten. Elke wijk is anders en aangezien Amsterdam een grote stad is, zit er ook veel verschil in de wijken. Zijn er bijvoorbeeld meer kleine particuliere winkeltjes, of zit er een grote supermarkt, en waar zit deze? Ook is het belangrijk om van tevoren het openbaar vervoer in de buurt te onderzoeken. Zo kom je niet te laat op je werk de eerste dag. Ook is het belangrijk je voor te stellen aan je nieuwe buren als je een goede indruk wil maken. Je kan ze laten weten wanneer je gaat verhuizen zodat zij rekening kunne houden met meer geluid. Een andere tip is om een checklist te maken zodat je zeker weet dat je niets vergeet.

 

#2: Pak je verhuisdozen tijdig in

Verhuisdozen inpakken kan altijd, begin er op tijd mee. Zorg ervoor dat je van tevoren weet hoeveel je er nodig hebt. Huur of koop ze een aantal weken van tevoren. Zo heb je genoeg tijd om je dozen in te pakken.

 

#3: Pak je dozen in, op volgorde van kamer

Dit kan een hoop schelen bij het inpakken van de dozen. Het is handig om de namen van de kamers op de dozen te schrijven, zo vergeet je niet welke doos in welke kamer hoort en kan iedereen efficiënt te werk gaan tijdens de verhuizing. Seizoensgebonden zoals, ski’s, winterkleding, de kerstboom, etc. kun je al van tevoren inpakken omdat je deze niet nodig hebt als je bijvoorbeeld in de zomer gaat verhuizen.

#4: Huur een goede verhuizer in

Een goede verhuizer inhuren is heel belangrijk. Een verhuizer inhuren kan een hoop stress wegnemen. Verhuisbedrijven kunnen meubels voor je uit elkaar halen en in elkaar zetten. Het is handig om een verhuizer in de buurt in te huren. Als je gaat verhuizen in Amsterdam, is het handig om een verhuisservice in Amsterdam in te huren. Zij kennen de stad vanbinnen en vanbuiten en hebben al vaker verhuizing gedaan in de stad. Het fijne hieraan is dat als er iets kapotgaat, of als er meer verhuisdozen nodig zijn, het bedrijf snel naar hun vestiging kan gaan om het op te lossen.

Search