Een ijscrusher bestellen voor in jouw horecazaak

Niet zozeer tijdens de winter, maar vooral tijdens het voorjaar en de zomermaanden draait de zogenaamde ijscrusher in horecazaken op volle toeren. Voor dit type van apparaat geldt dan ook dat ze in principe door elke horecazaak dient te worden aangekocht. Een ijscrusher zorgt er zoals de naam reeds laat vermoeden voor dat je over […]

Niet zozeer tijdens de winter, maar vooral tijdens het voorjaar en de zomermaanden draait de zogenaamde ijscrusher in horecazaken op volle toeren. Voor dit type van apparaat geldt dan ook dat ze in principe door elke horecazaak dient te worden aangekocht. Een ijscrusher zorgt er zoals de naam reeds laat vermoeden voor dat je over een efficiënte mogelijkheid komt te beschikken om het ijs voor in de drankjes van je klanten te crushen. Is het voor jou nog niet helemaal duidelijk wat je nu precies van zo’n apparaat kan verwachten en vooral uit welke mogelijkheden je nu exact een keuze kan maken? Dan is het de moeite waard om je even te verdiepen in de informatie die hier op deze pagina staat aangegeven.

Welk type ijscrusher bestellen voor in jouw horecazaak?

Het spreekt voor zich dat je voor in jouw horecazaak altijd de beschikking zal willen hebben over een professionele ijscrusher. Voor dit apparaat geldt echter dat ze in verschillende vormen kan worden aangekocht. We maken op dit vlak dan ook een onderscheid tussen de onderstaande opties:

  • Een handmatige ijscrusher;
  • Een elektrische ijscrusher;

Beide exemplaren zijn uiteraard in de basis hetzelfde. Dit betekent dat ze allebei zijn gebaseerd op het principe van het verpletteren van de ijsblokjes. Wanneer je eigenaar bent van een horecazaak en er dus met andere woorden (in het bijzonder tijdens de zomer) intensief gebruik zal worden gemaakt van de ijscrusher wordt het eigenlijk aangeraden om te kiezen voor één van de professionele elektrische ijsvergruizers. Op deze manier zal je in de praktijk namelijk altijd heel wat tijd kunnen besparen. Terwijl de machine het crushen van het ijs voor haar rekening neemt kan jij reeds beginnen met het maken van de cocktail.

Waarvoor wordt een ijscrusher gebruikt?

Het gebroken ijs dat tot stand komt door het gebruik van de ijscrusher kan op verschillende manieren worden gebruikt. In eerste instantie kan je ze natuurlijk gebruiken bij het bereiden van cocktails. Dat is echter niet alles. Wat namelijk bovendien ook te denken van smoothies? Daarnaast spreekt het voor zich dat het ijs ook in de koelers kan worden gebruikt. Al deze verschillende toepassingsmogelijkheden zorgen ervoor dat het in elke horecazaak zeker en vast de moeite waard kan zijn om een ijscrusher voor handen te hebben. Bovendien hoeft de investeringsprijs ook niet eens zo hoog te liggen.

Ook interessant voor niet-alcoholische dranken

In de praktijk bestaat nog altijd de veronderstelling dat het gecrushte ijs dat wordt bekomen door het gebruik van een ijscrusher enkel en alleen wordt gebruikt in alcoholische dranken. Dat is natuurlijk helemaal niet het geval. Zoals eerder reeds aangegeven hier op deze pagina kan je het ijs bijvoorbeeld ook gebruiken in smoothies of wat ook te denken van cocktails die worden bereid zonder alcohol? In eerste instantie denken menig aantal horecazaken dat ze niet perse behoeften hebben aan een ijscrusher, maar in het merendeel van de gevallen komt men daar wel van terug. Het mag dan ook duidelijk zijn, ook voor in jouw horecazaak kan investeren in het kopen van een ijscrusher absoluut meer dan de moeite waard zijn om te overwegen!

Search