Een eigen bedrijf: zoveel om aan te denken

Als je een eigen bedrijf hebt, zijn er heel veel zaken waar je aan moet denken. Als ondernemer kan je tegenwoordig ook niet meer zonder website. Laat daarom een bedrijfsreportage maken met materiaal dat je kan gebruiken voor je eigen website. Heb je ook een eigen bedrijfspand? Keuzes maken bij het afsluiten van zakelijke energiecontracten […]

Als je een eigen bedrijf hebt, zijn er heel veel zaken waar je aan moet denken. Als ondernemer kan je tegenwoordig ook niet meer zonder website. Laat daarom een bedrijfsreportage maken met materiaal dat je kan gebruiken voor je eigen website. Heb je ook een eigen bedrijfspand? Keuzes maken bij het afsluiten van zakelijke energiecontracten hoort er dan ook bij. Zakelijke MKB energie is energie die aan een pand met een zakelijke functie geleverd wordt. Vaak ligt het verschil tussen particulier en zakelijk gebruik in de afname van energie. Als ondernemer gebruik je waarschijnlijk meer energie dan een particulier huishouden. Om je als ondernemer op weg te helpen, geven wij antwoord op je vragen over bedrijfsreportages en zakelijke MKB energie.

Presenteer je bedrijf met een bedrijfsreportage

Of je nu foto’s wilt gebruiken voor drukwerk of voor je website, deze foto’s zijn het visitekaartje van je bedrijf. De fotograaf gaat met je in gesprek over je wensen en zorgt ervoor dat de foto’s aansluiten bij je huisstijl. Laat de foto’s maken door een professional, want met deze foto’s vormen klanten zich een eerste indruk van het product of de dienst die je levert. Goede foto’s geven potentiële klanten meer vertrouwen. Je kan hierbij kiezen voor portretten, maar ook voor actiefoto’s van werkzaamheden die plaatsvinden binnen je organisatie.

Bespaar op je energiekosten met zakelijke MKB energie

 

Als zakelijke energieverbruiker gebruik je vaak meer energie dan een particulier en heb je meer netwerkkosten, omdat een grotere aansluiting tot meer netwerkkosten leidt. Dit zijn de transportkosten die je betaald voor de ontvangen energie. Als zakelijk gebruiker heb je niet altijd een grotere aansluiting nodig. Daarom is in zakelijke contracten het maandtarief op het werkelijke energieverbruik gebaseerd. Kies je voor zakelijke MKB energie dan kies je voor een product dat past bij je bedrijfsprofiel. Dat kan een vaste energieprijs zijn of een flexibel tarief of een combinatie hiervan. Laat je hierin adviseren zodat je door de keuze van het juiste product zowel op netwerkkosten, op energiebelasting en op energie kunt besparen.

Search