Een complete feestervaring? Huur je benodigdheden

Het organiseren van een feest kan voor veel voorpret zorgen. Je wilt dat op jouw feest niemand wat tekort komt en dat de feestgangers er nog jaren over napraten. Een goede voorbereiding is het halve werk. Ga aan de slag met de locatie in je eigen huis/tuin. Niets is gezelliger dan jouw vrienden in je […]

Het organiseren van een feest kan voor veel voorpret zorgen. Je wilt dat op jouw feest niemand wat tekort komt en dat de feestgangers er nog jaren over napraten. Een goede voorbereiding is het halve werk. Ga aan de slag met de locatie in je eigen huis/tuin. Niets is gezelliger dan jouw vrienden in je eigen omgeving te hebben. Hoeveel mensen komen er en wat heb je nodig om jouw feest optimaal naar ieders tevredenheid te maken?

Het huren van alle benodigdheden

Tenten huren om het wat intiemer te maken, maar ook voor als het weer ineens omslaat behoort tot de mogelijkheden. Net als glazen huren en bestek huren of een bar tot salontafels en stoelen. Je wilt nergens naar omkijken en zelf volop van het feest genieten. Door het inschakelen van een verhuurbedrijf voor feestbenodigdheden, weet je dat dat wel goed zit!

De uitnodigingen staan klaar, de versieringen voor huis en tuin staan paraat, een deejay komt draaien en alle hapjes en drankjes zijn binnen.

Voordelen van partyverhuur

Met het huren van de partybenodigdheden weet je dat aan al jouw feestwensen zal worden voldaan. Een partytent huren voor een open dag? Geen probleem. De keuzeassortiment uit partytenten is enorm. Glazen huren, van wijnglazen, bierglazen of cocktailglazen, het kan allemaal. Net zoals het mooiste bestek huren of de aankleding van je feest. Denk hierbij aan ballonen, slingers, servetten, tafel- en stoelaankleding. In sommige gevallen worden alle spullen weer netjes opgehaald, dat ligt aan de voorwaarden die je met de verhuurder hebt gemaakt en hoe groot de items zijn die je hebt gehuurd.

Checklist

Maak van tevoren een checklist van alle items die je nodig hebt op je feest. Hoeveel personen komen ongeveer en ga van daaruit te werk met het huren van de grootte van je partytent, hoeveelheid soorten glazen, bestek en andere partyitems zoals pruiken of decoratie. Denk aan de hoeveelheid hapjes en drankjes en de kosten van een deejay. Handig is het als je ook een feestbudget hebt ingesteld.

Tips: maak van je feest een stafeest. Je hebt meer ruimte en mensen zijn geneigd om sneller te dansen en naar elkaar toe te lopen!

 

Search