De verborgen pareltjes van Europa

Toevallig inspiratie aan het opdoen voor je volgende vakantie? En weet je echt even niet meer waar je het moet zoeken tussen al die goedkope zonvakanties? Dit overzicht komt als geroepen! We hebben de mooiste verborgen pareltjes van Europa voor je verzamelt… Op deze plekken geniet je gegarandeerd van een onvergetelijke vakantie! Brač, Kroatië Brač […]

Toevallig inspiratie aan het opdoen voor je volgende vakantie? En weet je echt even niet meer waar je het moet zoeken tussen al die goedkope zonvakanties? Dit overzicht komt als geroepen! We hebben de mooiste verborgen pareltjes van Europa voor je verzamelt… Op deze plekken geniet je gegarandeerd van een onvergetelijke vakantie!

Brač, Kroatië

Brač moet toch wel het mooiste eiland van Kroatië zijn… De grootste trekpleister van het eiland is natuurlijk het Zlatni Rat strand, dat ook wel de Gouden Hoorn wordt genoemd vanwege de aparte vorm. Maar Brač heeft meer te bieden dan Zlatni Rat. Bezoek bijvoorbeeld het gezellige plaatsje Bol en slenter door de charmante straatjes. Met ruim 2700 zonuren per jaar is Brač één van de meest zonzekere bestemmingen van Europa. Ideaal dus voor een lekkere zonvakantie in juli!

Kefalonia, Griekenland

Als je op vakantie gaat voor de mooie stranden, dan ben je op Kefalonia zeker op de juiste plek. De prachtige stranden, de azuurblauwe zee, hoge bergen en authentieke dorpjes maken dit eiland een geliefde plek. Het mooiste strand op Kefalonia is Myrtos Beach. Hier lijkt het net alsof je in een sprookje bent beland… Het intens blauwe water in combinatie met het parelwitte strand zorgt voor een uniek plaatje. Ook is het kleurrijke dorpje Assos zeker een bezoekje waard.

Formentera, Spanje

Mallorca en Ibiza kennen we maar al te goed… Maar een plek die nog iets minder bekend is, is het prachtige Formentera. Formentera is het kleinste eiland dat behoort tot de Balearen. Toch kun je hier onwijs veel doen! Ook hier vind je bijvoorbeeld een aantal betoverende stranden met hemelsblauw water. Dit is de ideale plek voor een ontspannen vakantie.

De Azoren, Portugal

De Azoren zijn een indrukwekkende eilandengroep die bij Portugal horen. Vooral natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De Azoren bestaan uit acht bewoonde en negen onbewoonde eilanden. Het landschap varieert van kleurrijke bloemenvelden tot vulkanen en onderwatergrotten. Ook kun je er soms walvissen spotten! Hier zul je zeker je ogen uitkijken…

Search