De trend van dit moment: statement oorbellen en statement kettingen

Terwijl we een paar jaar geleden het liefst zo klein mogelijke oorbellen of oorringen droegen, is het dit seizoen tijd om op te vallen! Statement sieraden zijn terug van weggeweest en deze keer in de mooiste vormen en stijlen. Dus wil jij de show stelen tijdens dat ene feestje of dat belangrijke etentje? Dan zijn […]

Terwijl we een paar jaar geleden het liefst zo klein mogelijke oorbellen of oorringen droegen, is het dit seizoen tijd om op te vallen! Statement sieraden zijn terug van weggeweest en deze keer in de mooiste vormen en stijlen. Dus wil jij de show stelen tijdens dat ene feestje of dat belangrijke etentje?

Dan zijn sieraden hetgeen dat jij nodig hebt.

Gouden en zilveren statement sieraden

Iedereen heeft wel haar eigen voorkeur, de één draagt het liefst gouden statement sieraden, terwijl de andere zweert bij die ene zilveren statement sieraden. Wij kunnen in ieder geval niet kiezen! Gouden sieraden maken jouw look meer classy, zoals de Door Knocker Earrings in gold plated sterling silver. Zilveren sieraden zijn daarentegen tijdloos en passen bij iedere outfit. De Statement Love Earrings vinden wij geweldig in sterling silver!

Statement oorbellen

Statement oorbellen zijn er in oorstekers met opvallende hangers, maar ook met grote oorringen. Deze opvallende oorbellen zijn bij Eline Rosina verkrijgbaar in sterling silver of gold plated sterling silver. Ga voor een chique look door slechts één paar statement oorbellen te dragen en maak jouw earparty meer edgy door verschillende oorbellen te combineren, bijvoorbeeld met een leuke basic oorbellen. Wij vinden de volgende combinatie super tof: Single Snake Earring met de Mini Bar Chain Earrings. Als je ook een derde gaatje hebt, dan zou je deze earparty helemaal compleet kunnen maken met de Drop Circle Earrings!

Statement kettingen

Naast statement oorbellen heeft Eline Rosina ook mooie statement kettingen. Een statement ketting kan je enkel en alleen dragen, maar het is ook gaaf om verschillende kettingen samen te dragen. Kies bijvoorbeeld voor een gouden statement ketting samen met een of meerdere minimalistische kettingen. Wij zijn bijvoorbeeld verliefd op de Statement Toggle Necklace! Dit is heel mooi te combineren met de Flat Snake Chain Necklace en de Multi Drops Necklace.

 

Vind je het iets te veel van het goede om statement oorbellen tegelijk met één of meerdere statement kettingen te dragen? Wanneer je opvallende oorbellen wilt dragen, kan je dit het beste combineren met een minimalistische ketting. Combineer bijvoorbeeld de Chunky Hoops met de Chunky Snake hoops en Triangle Zirconia Earrings en geef deze look een finishing touch met de Zirconia Dots Necklace.

 

De leukste statement sieraden vind je dus definitely bij Eline Rosina!

 

 

 

 

 

 

Search