De Parker balpen is nog steeds een begrip

De Parker balpen staat bekend omdat je er heerlijk mee kunt schrijven. Het merk Parker bestaat al sinds het einde van de 19e eeuw en van die ervaring profiteer jij als je een Parker pen. Parker probeert al meer dan een eeuw het schrijven te verbeteren en dat doen ze goed. Een ander groot voordeel […]

De Parker balpen staat bekend omdat je er heerlijk mee kunt schrijven. Het merk Parker bestaat al sinds het einde van de 19e eeuw en van die ervaring profiteer jij als je een Parker pen. Parker probeert al meer dan een eeuw het schrijven te verbeteren en dat doen ze goed. Een ander groot voordeel van Parker is dat je al een kwalitatieve pen kunt bezitten voor een lage prijs. En wie meer wil en een luxe pen zoekt, is er ook een assortiment duurdere pennen. Er is werkelijk een Parker pen voor iedereen, of je nu een nieuwe studie begint, een promotie hebt gemaakt of gewoon graag schrijft. 

De gepatenteerde Parker balpen

De Parker balpen schrijft zo lekker, omdat het voorzien is van het gepatenteerde vullings systeem waar Parker naam mee heeft gemaakt. Voorheen lekten balpennen erg en dat zorgde voor vegen op het papier en veel frustratie. Het Parker Quick Dry Inkt vullings systeem bracht daar verandering in. Ze ontwikkelden een systeem waarmee de inkt in de balpen sneller droogde en de tijd van vlekken en blauwe vingers was voorbij. Parker heeft bijgedragen aan de evolutie van de balpen en dat is een uitvinding waar we nu nog steeds profijt van hebben. De balpen is niet voor niets de meest gebruikte pen geworden.

Een groot assortiment

Een Parker balpen is slechts één van de keuzes die je hebt als je een pen uitkiest. Parker heeft een ruim assortiment balpennen, vulpennen en fineliners. De balpen is al te krijgen voor een bedrag van net boven de €10 en dat betekent dat je ook voor weinig geld al een bijzonder kwalitatieve pen kunt bezitten. Aan de andere kant van het spectrum bevinden zich de luxe vulpennen die zijn afgewerkt met de beste en meest kwalitatieve materialen, zoals Sterling zilver en goud. Welke pen je ook kiest, met Parker haal je gegarandeerd kwaliteit in huis. Daarnaast doe je je voordeel door voor een merk te kiezen dat al sinds de 19e eeuw uitblinkt in wat ze doen.

Je Parker balpen laten graveren

Een Parker balpen zelf is een mooi cadeau voor een pensionering, een promotie, voor iemand die geslaagd is of om verscheidene andere redenen. Parker is een merk dat kwaliteit en innovatie levert en dat betekent dat elke pen die je schenkt lang mee zal gaan en heerlijk schrijft. Laat je Parker balpen graveren met een boodschap en je maakt er een nog persoonlijker cadeau van. De pen zal degene aan wie je hem geeft altijd herinneren aan jou en zal van geen bureau, tafel, schooltas of borstzak meer ontbreken. Laat je pennen graveren bij Pengraveren.nl!

Voor iedereen een Parker pen

Of je nu op zoek bent naar een Parker balpen, een fineliner of een vulpen, er is voor iedereen een Parker pen te vinden. Heb je een laag budget, dan kun je nog steeds van de vele voordelen van dit gerenommeerde merk profiteren. Wil je een pen die lekker schrijft en die je je leven lang bij je kunt dragen, dan kies je voor Parker.

Search