De MOTORbeurs 2018

De MOTORbeurs 2018 is weer van start gegaan! Van 22 tot en met 25 februari staat Utrecht weer in het teken van motors. Ben je op zoek naar nieuwe motorkleding? Of wil je een nieuwe motor kopen? De MOTORbeurs in Utrecht heeft het allemaal in huis! Met 6 hallen vol met motoren en activiteiten hoef […]

De MOTORbeurs 2018 is weer van start gegaan! Van 22 tot en met 25 februari staat Utrecht weer in het teken van motors. Ben je op zoek naar nieuwe motorkleding? Of wil je een nieuwe motor kopen? De MOTORbeurs in Utrecht heeft het allemaal in huis! Met 6 hallen vol met motoren en activiteiten hoef je je niet te vervelen.

Motor occasions

De MOTORbeurs is voor de echte motor-fan dé perfecte plek om zich voor te bereiden op het komende motorseizoen. Met 319 deelnemers is er voor iedereen wat te vinden en zal je zeker de juiste motor kunnen kopen. Zo heb je de Sleutel Saloon waar je voor alle tips and tricks terecht kunt. Hier vind je ook informatie over motoren en motorrijden zelf en niet alleen het sleutelen. Er worden presentaties en kennisrondes gehouden over de onderwerpen waar je meer over wilt weten zoals een motor occasion kopen. Daarnaast wordt er ook live gesleuteld aan de motoren en beantwoorden de monteurs al je vragen, zo weet je precies wat je moet doen als het erop aan komt!

 

Andere MOTORbeurs activiteiten

Het Japanse fenomeen ‘Moto Gymkhana’ is na het grote succes op het Dutch Motorcycle Festival nu ook te vinden op de MOTORbeurs! Professionele motorcoureurs leggen zo snel mogelijk een parcours af. Dit parcours is gelegd met verkeerskegels. De kegels hebben een aantal verschillende kenmerken die aantonen hoe de coureur om deze kegel moet rijden.

Ook het Belgische motorkart is naar de MOTORbeurs gekomen. Je bent vast wel eens wezen karten met vrienden. Motorkarten is hetzelfde principe als karten, maar dan op een motor! De niet-motorrijders die graag motor zouden willen rijden kunnen een proefles nemen. Verliefd geworden op de motorscene? Het is uiteraard meteen mogelijk om een nieuwe motor of occasion te kopen. Ook in de buurt van de het evenement kun je tegen een voordelige prijs een motor kopen. HP motoren is een bekende naam onder motormuizen en staat bekend om zijn goede ervaringen.

Een ander hoogtepunt is de Globe Of Speed. Dit is een show waar het gas vol opengaat! Meerdere coureurs worden in een ijzeren ronde kooi gestopt waar ze op hoge snelheid in racen zonder elkaar te raken.

Voor het volledige programma kun je op de site van de MOTORbeurs kijken!

Eetgelegenheden

 Ook dit jaar zijn er weer verschillende bars en cafés te vinden. Of je nou in de stoere motorwereld wilt blijven met ruige muziek, of toch even liever bijkomt op een rustige plek. Overal is aan gedacht!

Zo heb je de bekende No Bike No Glory-bar. Deze bar heeft een prachtige bioscoop entree waarin je de oude gloriedagen kunt herbeleven. Zo heb je een showpodium met danseressen, beelden van Charlie Chaplin en jaren 50 (rock)muziek!

Een stoer nieuw café is de MOTORbeurs binnen gescheurd. Thunderstrike is een café waar niets te gek is. Zo rijden er motors boven de bar. Er is een pitbike die door een brandende ring springt én een danseres die aan het plafond hangt! De band Three Of A Kind verzorgt de muziek en staan garant voor te gekke rock (& roll) muziek.

Ook wordt er gezorgd voor een festival gevoel, dit natuurlijk wel in een jaren 50 stijl. In de parade hal zijn verschillende foodtrucks en sfeervolle tentjes te vinden, voor de kids is er een draaimolen. Zo hoef je je dus nooit te vervelen.

Natuurlijk is de Krattenbar niet te missen. Deze bar is geheel gebouwd van Bavaria-kratjes waar je kunt genieten van een ijskoud Bavaria biertje. Wil je even bijkomen? In de Walhalla 7 hal heeft Refuel precies wat je zoekt.

Motor kopen

 Vanzelfsprekend kun je alle motormerken op de beurs vinden; naast de bekende YAMAHA, Suzuki en Harley-Davidson, vind je hier ook Ducati, BMW, Kawasaki of Agusta. Voor elke motorman of vrouw is er wat te vinden. Deze kun je op de beurs tegen een scherpe prijs kopen. Zo zijn er veel dealers die nieuwe motors verkopen, maar ook occasion motors. Kan je helaas niet bij de beurs zijn, maar wil je toch een motor kopen? HP motor verkoopt motors (ook occasion!). HP Motor ervaringen worden als uitstekend ervaren! De medewerkers weten alles over de motoren en kunnen je helpen bij het kiezen van de perfecte motor.

Search