De meest exclusieve kunst voor interieurwinkels

Wat een kunstgroothandel voor uw ruimte kan doen! Ooit wel eens bij een kunstgroothandel geweest? Ja? Dan weet u dat dit een plek is waar u uw ogen uit kunt kijken! Uw zintuigen worden geprikkeld door de mooiste stukken voor de mooiste ruimtes. Bent u nog op zoek naar een prachtig masterpiece voor in de […]

Wat een kunstgroothandel voor uw ruimte kan doen!

Ooit wel eens bij een kunstgroothandel geweest? Ja? Dan weet u dat dit een plek is waar u uw ogen uit kunt kijken! Uw zintuigen worden geprikkeld door de mooiste stukken voor de mooiste ruimtes. Bent u nog op zoek naar een prachtig masterpiece voor in de foyer van een klant van u of misschien wel een een complete collectie voor op kantoor? Bij een kunstgroothandel vindt u het allemaal!

Ruime keuze bij de kunstgroothandel

Bent u architect, winkelier of designer? Dan zal u absoluut bekend zijn met meerdere kunstgroothandelaren. Maar bent u al bekend met Cobra Art? Bij deze kunstgroothandel met locaties in o.a. Amsterdam, Veenendaal en Düsseldorf kun je de meest uitlopende kunstobjecten vinden. De stukken die hier te bekijken zijn, zijn allemaal uniek en in kleine oplages beschikbaar.

Van fotokunst op plexiglas, tot aan de hipste sculpturen en schilderijen op canvas bent u bij Cobra Art, uw kunstgroothandel, aan het juiste adres. Elk stuk is anders waardoor de collectie van Cobra art zeer veelzijdig is! Edgy stukken met een knipoog naar de maatschappij, zo kun je het wellicht omschrijven. Een ding waar wij zeker van zijn is dat ieder kunstwerk een masterpiece zou kunnen zijn!

Een kunstgroothandel met een wereldwijd bereik

De kunstgroothandel waar u op zoek naar bent, is een kunsthandel van internationaal allure. Want voor uw klanten alleen het beste en het meest unieke! Doordat elk item maximaal 100 oplages heeft, blijven de stukken ook origineel en is de kunstenaar bij elk stuk dat verkocht wordt betrokken. Dit geeft nog meer waarde aan het uitgekozen item dat een nieuwe plek krijgt om te schijnen! 

Niet zo gek dus dat winkeliers, architecten en designers van over de hele wereld vaker terugkomen naar de gallery van Cobra Art!

Search