De leukste uitjes voor kinderen in Nederland

De leukste uitjes voor kinderen in Nederland Samen met het gezin, vrienden of familie een dagje uit is erg leuk. De meeste mensen doen dit wel een aantal keren per jaar. Wat zijn nu echt leuke uitjes voor kinderen? Corpus Voor kinderen vanaf 6 jaar is Corpus een erg leuk uitje. Het is soms spannend, […]

De leukste uitjes voor kinderen in Nederland

Samen met het gezin, vrienden of familie een dagje uit is erg leuk. De meeste mensen doen dit wel een aantal keren per jaar. Wat zijn nu echt leuke uitjes voor kinderen?

Corpus

Voor kinderen vanaf 6 jaar is Corpus een erg leuk uitje. Het is soms spannend, af en toe hilarisch, maar zeker ook bijzonder leerzaam. Deze reis door de mens is uniek in Nederland en zelfs in Europa. Binnen een uur maak je kennis met de gehele binnenkant van het menselijk lichaam. Mooi is dat er ook aandacht is voor het gezond houden van je eigen lichaam. Zeker een van de leuke uitjes in Nederland.

Apenheul

Een van de leukste uitjes is misschien toch echt wel de Apenheul in Apeldoorn. Vooral kinderen, maar de meeste volwassenen trouwens ook wel, genieten altijd enorm van apen. En deze dieren komen nergens zo dichtbij als hier. In de Apenheul zie je de apen in alle soorten en maten, waardoor je ook veel leert over deze dieren.

De Efteling

Als het gaat over leuke uitjes in Nederland, dan is het onmogelijk om de Efteling over te slaan. Wie is er nu nog nooit in dit attractiepark geweest? Het verveelt nooit en er is altijd wel weer iets nieuws te beleven. Kleine kinderen genieten van de verhaaltjes die worden verteld door de droomboom en voor oudere jongens en meisjes zijn er allerlei spannende avonturen te beleven.

Duinoord

Duinoord is een van de leuke uitjes dat geschikt is voor het hele gezin. Kleine kinderen vermaken zich in de speeltuin en oudere kinderen kunnen klimmen en klauteren in het klimbos. De parcoursen lopen op in moeilijkheidsgraad. Er is veel aandacht voor de veiligheid. Verder is het ook leuk om met elkaar te lasergamen of een potje midgetgolf te spelen. Het leuke van dit attractiepark is dat eten en drinken bij de prijs is inbegrepen. Je kunt in Duinoord ontbijten, lunchen, dineren en tussendoor ook nog genieten van ijs, lekkers en drinken.

Search