De leukste steden voor een dagje uit met vriendinnen

Nederland heeft enorm veel te bieden voor een dagje uit. Lekker uitwaaien langs de kust, oude steden bezoeken, fietsen in de bossen, heerlijk varen of leuke boetiekjes en restaurantjes in leuke steden bezoeken. Een nieuwe stad ontdekken samen met je vriendinnen is natuurlijk hartstikke leuk, maar welke steden zijn de moeite waard voor een dagje […]

Nederland heeft enorm veel te bieden voor een dagje uit. Lekker uitwaaien langs de kust, oude steden bezoeken, fietsen in de bossen, heerlijk varen of leuke boetiekjes en restaurantjes in leuke steden bezoeken. Een nieuwe stad ontdekken samen met je vriendinnen is natuurlijk hartstikke leuk, maar welke steden zijn de moeite waard voor een dagje uit? Wij hebben in dit artikel de leukste steden voor je op een rijtje gezet!

Den Haag

Een van de mooiste steden van Nederland is Den Haag. Niet voor niets staat Den Haag bekend als de mooiste stad achter de duinen. Als hoofdstad van Zuid-Holland is er altijd genoeg te beleven. Zeker in de zomermaanden is Den Haag een goede keuze. Met een 11 kilometer lang strand, waar je heerlijk kunt chillen, zonnen, uitwaaien en relaxen. Bij het strand vind je een gezellige boulevard met verschillende strandclubs. Heerlijk aan het strand genieten van een lekkere lunch of diner? Schuif aan bij een strandclub in Scheveningen en geniet van het uitzicht. Ook voor een high wine aan het strand is Scheveningen “the place to be”.

Dordrecht

Een stad waar je misschien niet direct aan denkt voor een dagje uit is Dordrecht. Deze historische stad, vlakbij De Biesbosch, heeft echter veel te bieden. Een dagje winkelen, fietsen in de natuur of gezellig terrassen: er is genoeg te doen in Dordrecht.

Amsterdam

Onze hoofdstad is natuurlijk een van de steden waar je juist wel direct aan denkt bij een dagje uit met vriendinnen. Amsterdam is perfect voor een stedentrip. Lekker genieten in het Vondelpark, winkelen, cultuur snuiven, kroegentocht of lekker eten bij een gezellig restaurantje. Ook voor het uitgaansleven is Amsterdam een goede keuze!

Groningen

Gezellig terrassen overdag en in de avonduren in een gemoedelijke sfeer uitgaan? Dan is Groningen een echte aanrader. Deze prachtige stad staat natuurlijk bekend om de vele studenten, maar heeft ook voor een dagje weg genoeg te bieden.

Search