Dé buitenhaarden van dit moment: vuurtafels

Buitenhaarden zijn er in allerlei soorten en maten. Omdat wij hier niet zijn verzekerd van een zomer vol zon en warme zomeravonden, biedt een terrasverwarmer uitkomst. Ben je op zoek naar een sfeervolle buitenhaard voor in de veranda? Dan zoek je een vuurtafel. De vuurtafel is ook wel bekend onder de naam tafelgashaard of tafelhaard. […]

Buitenhaarden zijn er in allerlei soorten en maten. Omdat wij hier niet zijn verzekerd van een zomer vol zon en warme zomeravonden, biedt een terrasverwarmer uitkomst. Ben je op zoek naar een sfeervolle buitenhaard voor in de veranda? Dan zoek je een vuurtafel. De vuurtafel is ook wel bekend onder de naam tafelgashaard of tafelhaard. Je hebt als het ware een tafel en haard ineen: een sfeervolle tafel, waar je gezellig met elkaar rondom het vuur kunt zitten. Met een vuurtafel stook je veilig, zonder rook of vonken. Ideaal dus voor in de veranda om zo ook in het najaar behaaglijk buiten te kunnen blijven zitten.

Kampvuurgevoel

Met een overkapping in de tuin kun je altijd droog buiten zitten. Maar met een tafelhaard in het midden is het mogelijk om aangenaam buiten te zitten wanneer je maar wilt. Het ultieme kampvuurgevoel ervaar je gewoon in je eigen tuin rondom een tafelgashaard. Samen met je partner, vrienden of familie beleef je gezellige, sfeervolle en warme avonden dit najaar. Je zet het gas aan en je hebt direct sfeer en warmte. Van een tafelgashaard heb je beslist lang plezier. Ze zijn UV-bestendig en gemaakt van hoogwaardig staal of aluminium. 

Voordelen van een gasgestookte buitenhaard

Vuurtafels behoren tot het segment gasgestookte buitenhaarden. Ze leveren voldoende warmte, zijn onderhoudsvrij en de gasbrander is erg veilig en eenvoudig in gebruik. Je geniet van een levensecht vuur dankzij keramische houtblokkenen lavastenen.

Alle onderdelen van vuurtafels of andere buitenhaarden op gas zijn CE-gekeurd en zorgen voor een lange levensduur. De glazen ombouw beschermt de vuurplaat en het vuur zelf.

Maak zelf een vuurtafel met een inbouwbrander

Met een inbouwbrander maak je van je huidige buitentafel een vuurtafel. Zaag een gat in de tafel en laat de inbouwbrander erin zakken. De juiste afmetingen staan in de meegeleverde beschrijving. De brander valt zelf niet op door de lavastenen en de keramische houtstammen. Dit zorgt voor een realistisch houtgestookt vlammenspel. Je beschermt de vuurtafel tegen vocht en vuil met de bijgeleverde afdekplaat. Zo gaat de brander nog langer mee en geniet je jaren van je zelfgemaakte vuurtafel.

Shoppen met voordeel

Is een vuurtafel jouw buitenhaard voor het beleven van een happy cocooning-ervaring? Neem dan eens een kijkje bij Kachelsenhaardenwinkel. Winkelen doe je hier heel voordelig! Je vuurtafel wordt gratis bij je thuisbezorgd. Voor meer informatie en advies over onze kachels en haarden kun je online en in onze showroom terecht. Wij leveren door heel Europa.

Search