De beste elektrische fiets

Bij Amslod verkopen ze de beste elektrische fietsen van Nederland. Je kunt hier dus ook een lichtgewicht elektrische fiets kopen. Zoals de naam al doet vermoeden wegen deze fietsen bijna niets. Veel mensen hadden problemen met het gewicht van de fiets. Daar staat de elektrische fiets ook wel om bekend dat hij zwaar was. Vandaar […]

Bij Amslod verkopen ze de beste elektrische fietsen van Nederland. Je kunt hier dus ook een lichtgewicht elektrische fiets kopen. Zoals de naam al doet vermoeden wegen deze fietsen bijna niets. Veel mensen hadden problemen met het gewicht van de fiets. Daar staat de elektrische fiets ook wel om bekend dat hij zwaar was. Vandaar dat er nu compactere lichtgewicht modellen zijn. Deze gaan als zoete koekjes over de toonbank. En vallen daarnaast ook niet om in een fietsenrek. Het geeft daarnaast een natuurlijke ervaring tijdens het fietsen omdat de trapkracht gelijk is met de motor. De ingebouwde sensor past automatisch aan de snelheid aan. Ook is het gewicht uitgebalanceerd naar het midden. Dit zorgt ervoor dat je niet meer voor of achterover slaat met de fiets.

Waarom een Amslod fiets?

Veel mensen kiezen voor een amslod fiets omdat deze scherp geprijsd zijn. Maar dat is niet het enige. Lees de Amslod fietsen product ervaringen maar eens. Daar zul je zien dat wij ook dat stapje verder gaan. Garantie betekent bij ons niet naar de winkel komen om het te repareren. Nee wij bieden 3 jaar garantie met ophaalservice aan. Daarnaast zijn wij al jarenlang een belangrijke speler in de markt. Onze naamsbekendheid is dus goed te noemen. Zo weet je ook dat je het bij een betrouwbare handelaar koopt. En met de nieuwste technologie├źn is er minder onderhoud nodig aan de fiets. Dit scheelt niet alleen veel tijd maar ook geld. Ook hebben wij een unieke accu in de fietsen gebouwd. Hier kan je veel langer mee vooruit. En er zijn ook veel modellen met een lage instap. Dit is vooral handig voor de mindervalide mensen en ouderen.

Middenmotor elektrische fiets

Een elektrische fiets met een middenmotor zorgt voor een gelijkmatige ondersteuning. Dit lijkt dus op het normale fietsen. Alleen hoef je hier veel minder moeite voor te doen. Daarnaast zit de motor in het midden en onderin. Je hebt dus geen last van een zware motor die je meedraagt. Het zijn de meest verkochte en populairste elektrische fietsen ter wereld. Je kunt ze namelijk ook gebruiken voor heuvels en gebergte. De weerstand past zich als het ware tijdens het fietsen aan. Hierdoor zul je nog maar weinig snelheidsvertraging merken. Vooral ouderen zweren bij dit model omdat zij vaak al moeite hebben met een drempel. En wat dacht je van met tegenwind fietsen? Dit is een van de zwaarste taken. Maar met deze unieke elektrische fiets is dat niet langer meer het geval.

Voorwiel motor elektrische fietsen

De voorwiel motor elektrische fiets is energiezuiniger tijdens het rijden. Je merkt wel dat er ondersteuning is maar dan wel iets minder. Hierdoor is het ideaal voor mensen die lange afstanden rijden. Je kunt hierbij zelf de mate van ondersteuning kiezen. Hoe hoger je de stand zet des te meer accu hij zal verbruiken. Ook zijn ze geruisloos in tegenstelling tot de middenmotor modellen. Zo heb je geen last meer van geluid en kun je helemaal opgaan in de natuur of stad.

Search