De Ardennen: ideale vakantie bestemming voor ieder

Iedereen heeft wel eens gehoord van de Belgische Ardennen of is hier reeds al eens op vakantie geweest. Sommige Nederlanders gaan er zelfs ieder jaar naartoe. Niet zonder reden, prachtige natuur, dichtbij huis, lekker eten en drinken, wat wil een mens nog meer? Enfin, ik wil het argument maken dat de Ardennen eigenlijk voor iedereen […]

Iedereen heeft wel eens gehoord van de Belgische Ardennen of is hier reeds al eens op vakantie geweest. Sommige Nederlanders gaan er zelfs ieder jaar naartoe. Niet zonder reden, prachtige natuur, dichtbij huis, lekker eten en drinken, wat wil een mens nog meer? Enfin, ik wil het argument maken dat de Ardennen eigenlijk voor iedereen wel een top bestemming kan zijn. Het is zo veelzijdig. Het maakt niet uit wat voor type persoon je bent, je gezinssituatie, je voorkeuren, de Ardennen kunnen in principe voor iedereen de achtergrond vormen van een topvakantie.

Voor actieve vakantiegangers, mensen die graag sporten en in de weer zijn op vakantie is er meer dan voldoende te doen. Met name de survival, dit is een van de grootste trekpleisters van deze regio. Maar ook fietsers, wandelaars, en kanovaarders kunnen hier zich helemaal uitleven. Maar er zijn ook andere outdoor activiteiten die wellicht minder voor de hand liggen zoals abseilen, speleologie en boogschieten. Kortom, mensen die graag een actieve vakantie beleven komen zeker aan zijn of haar trekken hier. Lees meer erover op deze website.

De Ardennen zijn verder een ideale vakantiebestemmingen voor vrijwel alle doelgroepen. Van jong tot oud, voor families, individuen, het maakt niet uit. Het is altijd super gezellig op de Ardennen met name in het hoogseizoen. En je zult er altijd andere Nederlanders aantreffen dus over de taal hoef je je ook geen zorgen te maken. Indien je kinderen hebt, geheid dat ze vriendjes en vriendinnetjes vinden om mee te spelen. De Ardennen zijn uitgeroepen tot beste eenoudergezin bestemming van Europa, en wij kunnen wel inzien waarom, lees meer hier.

En voor mensen die vooral willen ontspannen en genieten, maak je geen zorgen. Je kunt je de hele dag laven aan heerlijke Belgische bieren en bourgondische hapjes. De meeste campings in deze regio hebben wel een uitstekend restaurant of café op de camping zelf.

Search