Cursus wimperextensions volgen

Wimperextensions zijn heel populair op dit moment. Het is een hele goede manier om er altijd fabuleus en mooi uit te zien. Heb je echt een passie voor mode en beauty dan is het superleuk om een cursus wimperextensions te volgen. Zo kan je zelf leren hoe wimperextensions gezet worden zodat jij het ook bij […]

Wimperextensions zijn heel populair op dit moment. Het is een hele goede manier om er altijd fabuleus en mooi uit te zien. Heb je echt een passie voor mode en beauty dan is het superleuk om een cursus wimperextensions te volgen. Zo kan je zelf leren hoe wimperextensions gezet worden zodat jij het ook bij andere mensen kan doen. In dit artikel wordt toegelicht wat er allemaal bij een Cursus wimperextensions komt kijken. Dit is handig om u voor te bereiden op de cursus of om na de cursus nog een keer de stappen te doorlopen.

De voorbereiding

Allereerst gaat het model rustig liggen op een bed. Haar onderste wimpers worden afgeplakt zodat de wimpers niet in de weg zitten van de bovenste wimpers aangezien het model haar ogen dicht doet. Vervolgens wordt er met een soort van wattenstaafje een primer op de bovenste wimperrand en de wimperhaartjes aangebracht. Daarna worden de wimperhaartjes met een soort mini-föhn weer droog geblazen. Tot slot kam je de wimpertjes even goed door. De wimpers zijn nu helemaal klaar om wimperextensions op aan te brengen.

Het plaatsen van de extensions

Dan is het nu tijd om de wimperextensions te plaatsen. De bekendste techniek die het meest wordt toegepast is de one-by-one techniek. Deze techniek spreekt eigenlijk wel voor zich; op elk afzonderlijk wimperhaartje wordt één wimperextension aangebracht. Er wordt op een klein schoteltje een drupje met lijm gedaan. In deze lijm ga je elk afzonderlijk wimperextension haartje dopen om die vervolgens aan te brengen op de natuurlijke wimperhaar. Je maakt hierbij gebruik van 2 pincetten. De ene pincet gebruik je om de wimpers aan de kant te schuiven en de andere pincet om het wimperextension haartje erop te plakken. Na elk wimperextension haartje die je hebt geplakt pak je een mini drogertje om het haartje goed op zijn plek te laten drogen. Je gaat hier net zo lang mee door totdat de hele wimpers vol zijn en gevuld. Als alle wimpertjes erop zitten laat je het nog even drogen en daarna kam je heel voorzichtig de wimpertjes door.

Als je al deze stappen hebt doorlopen zit het erop! Tijd om te genieten van mooie en volle wimpers.

Search