De beste plekjes op Ibiza

De beste plekjes op Ibiza Ibiza staat bekend als de go-to eiland om te feesten. Dit beeld is echter onterecht. Hoewel wereldwijd mensen naar het eiland trekken om te luisteren naar de beste DJ’s, zijn er ook een kleine groep mensen die juist naar het eiland op vakantie gaan om te ontspannen. Het klinkt onwaarschijnlijk, […]

De beste plekjes op Ibiza

Ibiza staat bekend als de go-to eiland om te feesten. Dit beeld is echter onterecht. Hoewel wereldwijd mensen naar het eiland trekken om te luisteren naar de beste DJ’s, zijn er ook een kleine groep mensen die juist naar het eiland op vakantie gaan om te ontspannen. Het klinkt onwaarschijnlijk, maar je kan inderdaad heerlijk tot rust komen op het partyeiland. In dit blog verklappen wij de beste plekjes om naar toe te gaan als je je wilt ontdoen van de dagelijkse werkstress.

Zon, zee en strand

Als Ibiza iets heerlijks kan bieden, dan is het wel de zon, zee en strand ervaring. Er zijn welgeteld meer dan 70 plekjes op Ibiza om op het strand te liggen. Wie op zoek is naar rust, zal vooral in het noorden en oosten van het eiland de beste plekjes vinden. Deze stranden liggen namelijk ver weg van de toeristische steden. Wie dus een vakantie op Ibiza zoekt voor ontspanning en rust, zal hier aan het juiste adres zijn.

Het beste restaurant

Hoewel Ibiza meerdere fancy tentjes kent, steekt er eentje met kop en schouders boven de rest uit. Het is dan ook belangrijk dat je op tijd reserveert, want er bestaan lange wachtrijen. Het gaat om het KM5 restaurant. Los van heerlijk en vers eten, biedt het restaurant ook nog een hip ambiance. Daarnaast valt er te genieten van live muziek. Het zou natuurlijk zonde zijn als er alleen maar werd gegeten met muziek, daarom heeft KM5 ook een dansvloer voor het podium. Wie klaar is met eten, kan dus zo de dansvloer op!

Zoals is te lezen, is Ibiza niet alleen een party eiland. Het Spaanse eiland heeft veel meer te bieden dan dat op het eerste oog zou vermoeden. Je moet deze plekjes wel echter eerst vinden. Om deze plekjes te vinden moet je de toeristische trekjes verlaten en het land induiken of naar afgelegen plekjes vertrekken. Wie dit doet, ziet vanzelf de mooiste plekjes op Ibiza. Heb jij zelf nu zin om naar Ibiza te gaan? Bekijk dan snel alle last minutes voor jouw vakantie naar Ibiza en kom heerlijk tot rust op het party eiland van Spanje.

Search