In Almere adverteren? Ontdek de voordelen van Almere Deze Week   Adverteren in een lokale krant is dat nog wel van deze tijd? Als je als onderneming graag in Almere  wilt adverteren dan is Almere Deze Week wellicht toch intressant. Deze huis-aan-huis krant valt wekelijks bij tienduizenden mensen in Almere en omgeving op de mat. Met […]

In Almere adverteren? Ontdek de voordelen van Almere Deze Week

 

Adverteren in een lokale krant is dat nog wel van deze tijd? Als je als onderneming graag in Almere  wilt adverteren dan is Almere Deze Week wellicht toch intressant. Deze huis-aan-huis krant valt wekelijks bij tienduizenden mensen in Almere en omgeving op de mat. Met een oplage van 90.000 wordt jouw advertentie door heel wat mensen gelezen. Het huis-aan-huis blad is met de tijd meegegaan en is ook te vinden op het wereldwijde web. Op Facebook heeft Almere Deze Week ruim 5.000 volgers. Ook de website is populair en wordt dagelijks veel bekeken.

In Almere adverteren levert je veel op

In Almere adverteren in het huis-aan-huis blad is een stuk goedkoper, dan adverteren in een landelijke krant. Ondanks de concurrentie van lokale televisie, reclamefolders en internet weet het huis-aan-huis blad te overleven. Dat is niet voor niets. Almere Deze Week voorziet in een grote behoefte. Mensen blijven graag op de hoogte van het lokale nieuws en van de berichten op de gemeentelijke pagina’s. Ook evenementen in de stad of net daarbuiten krijgen aandacht in het huis-aan-huis blad. Veel mensen hebben tegenwoordig een JA/NEE sticker op hun brieven bus, maar willen nog wel de huis-aan-huis krant ontvangen. Door jouw advertentie te plaatsen in Almere Deze Week kan je ondanks zo’n sticker je publiek nog steeds bereiken. Je hebt een enorm bereik in een specifieke regio. Ook biedt het je volop mogelijkheden om te testen.

Meteen zichtbaar resultaat

Ben je op zoek naar de juiste marketingstrategie? Wil je weten of je advertentie resultaat oplevert? De resultaten van je advertentie zijn goed te meten. Heb je een website die statistieken bijhoudt? Vaak zie je het bezoekersaantal na plaatsing van je advertentie toenemen. Ook kan je ervoor kiezen om te adverteren met een specifieke aanbieding. Zie je de dagen na de publicatie van de advertentie een toename in de aankoop van je product? Dan weet je dat je advertentie effect heeft gehad.

Search