ACTIVATION STARTS HERE

Activiteiten lovers opgelet! Wil jij mensen activeren voor een merk? Wil jij Nederland wakker schudden voor jouw product? Wil jij imponeren en enthousiasmeren? Wij zijn een activatiebureau met de hoofdletter A. Tijd voor een kijkje in de keuken? Sampling to the max Meten is weten maar ook eten is weten. Heb je een product dat […]

Activiteiten lovers opgelet! Wil jij mensen activeren voor een merk? Wil jij Nederland wakker schudden voor jouw product? Wil jij imponeren en enthousiasmeren? Wij zijn een activatiebureau met de hoofdletter A. Tijd voor een kijkje in de keuken?

Sampling to the max

Meten is weten maar ook eten is weten. Heb je een product dat de klant moet proeven? Zet dan een sample team in. We delen jouw product uit en vertellen het verhaal erbij. Een product staat namelijk nooit op zichzelf.

Verras met guerilla

Een activatie met een WOW effect is wat je wil. Zo verras je de doelgroep echt. Wij gaan alleen maar voor de hardste WOW’S. Geen vergunning, geen aankondiging, wel opvallend en ludiek. Kijk voor wat voorbeelden op onze website. WOW doe je ZO!

We will we will blog you!

Wij willen jou meenemen in onze activatie keuken. We willen je laten proeven, laten zien en laten ervaren. We willen verhalen vertellen die inspireren zodat wij straks jouw verhaal mogen vertellen aan de consument. Snuffel daarom eens in onze blogs over de leukste activaties die wij de afgelopen tijd hebben gerealiseerd. Of we daar trots op zijn? YES!

Search