Servies schilderen

Fleurig servies is gevestigd in Venhuizen bij de onderneemster zelf thuis in haar atelier. Schijnt het zonnetje? Dan verplaatsen jullie je lekker naar de veranda om daar aan de slag te gaan. Heerlijke thuissferen bij Fleurig Servies.

De workshop servies schilderen is het perfecte creatieve uitje! Het is leuk om dit samen te doen met vrienden, maar ook een leuk idee voor bijvoorbeeld een kind partijtje. Hoe leuk is het om je eigen servies te maken? Eindelijk niet meer van die saaie witte borden maar van je eigen gemaakte kunstwerk! And no worry.. je hoeft echt geen Picasso te zijn om hier een geslaagd uitje van te maken! Want ook zonder jouw Picasso talent kan jij een prachtig werkstuk creëren.

Aan het begin van de workshop krijg je voorbeelden te zien, zo kan jij alvast een beetje inspiratie op doen. Vervolgens ga je aan de slag met porseleinverf op reeds geglazuurd servies. Laat je creatieve brein de vrije loop! Aan het eind van de workshop kan je jouw kunstwerk meenemen naar huis. Dit alles doe je onder het genot van een kopje koffie en lekkere koek, hoe perfect wil je het hebben?

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maandag Op afspraak Dinsdag Op afspraak Woensdag Op afspraak Donderdag Op afspraak Vrijdag Op afspraak Zaterdag Op afspraak Zondag Op afspraak