Luchtballonvaart

Noordelijk Ballonvaartcentrum begrijpt dat als je iets in je leven doet, je wilt dat dit perfect is. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben zij geleerd wat het verschil maakt tussen een gewone ballonvaart en een perfecte ballonvaart.

De luchtballonvaart is een adembenemend uitje. Ben jij niet bang voor hoogtes en ben je gefasineerd door de kleuren die de lucht aanneemt? Dan is de luchtballonvaart voor jou het perfecte uitje. Stijg langzaam op in de lucht en zie hoe mooi ons kikkerlandje er van een aantal meter hoogte uitziet. Pak je net de zonsondergang mee? Dit is een uitzicht dat op je netvlies staat gebrand, een onvergetelijke ervaring!

De luchtballonvaart gaat van start op de afspraaklocatie, vanaf daar rij je samen met de organisator in een volgwagen naar de plek waar je zal gaan opstijgen. De ballon wordt klaar gemaakt, iets dat je niet wilt missen, wat een spektakel! Daarna is het tijd om in te stappen en op te stijgen. Laat de opstijglocatie achter je en laat je meevoeren door de wind, zie de wereld vanuit een nieuw perspectief!

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maandag Op afspraak Dinsdag Op afspraak Woensdag Op afspraak Donderdag Op afspraak Vrijdag Op afspraak Zaterdag Op afspraak Zondag Op afspraak