3 tips voor goedkoop parkeren op Schiphol

Binnenkort op vakantie en vliegen vanaf Schiphol? De meeste mensen kiezen er toch voor om zelf naar Schiphol te rijden, dit is toch het makkelijkste qua vervoer. Het parkeren op Schiphol kan wel prijzig zijn. Daarom geven wij in dit artikel 3 tips voor goedkoop parkeren op Schiphol. Tip 1: Vergelijk parkeerplaatsen via Parkeren.com Parkeren […]

Binnenkort op vakantie en vliegen vanaf Schiphol? De meeste mensen kiezen er toch voor om zelf naar Schiphol te rijden, dit is toch het makkelijkste qua vervoer. Het parkeren op Schiphol kan wel prijzig zijn. Daarom geven wij in dit artikel 3 tips voor goedkoop parkeren op Schiphol.

Tip 1: Vergelijk parkeerplaatsen via Parkeren.com

Parkeren op schiphol vergelijken kun je gemakkelijk en snel via Parkeren.com. Via deze website kan je alle parkeerplaats aanbieders op of bij Schiphol vergelijken op prijs en voorwaarden. Zo weet je zeker dat je zo goedkoop mogelijk kan parkeren bij Schiphol.

Tip 2: Boek parkeerplekken

Reis geboekt? Boek dan direct een parkeerplaats bij Schiphol. Hoe sneller je boekt, hoe voordeliger het parkeertarief. Op het moment dat je vroeg boekt heb je meer keuze uit diverse parkeerplaatsen, waardoor je de beste locatie voor de beste prijs kan boeken. Over het algemeen geldt: hoe verder de parkeerplaats van Schiphol is, hoe voordeliger je kunt parkeren. 

Tip 3: Vergelijk shuttle en valet parking

Voordat je een parkeerplaats boekt is het belangrijk om het verschil tussen valet en shuttle parking te weten. Zo kan je zelf bepalen welke optie het beste bij jou past. Als je kiest voor shuttle parking dan rijdt je zelf naar de geboekte parkeerplaats toe. De meeste van dit soort parkeerplaatsen liggen net buiten Schiphol. Shuttle parking zorgt ervoor dat je niet door de drukte van Schiphol hoeft. Vanaf de parkeerplaats neem je gratis de shuttlebus naar de vertrekhal van Schiphol. Op het moment dat je terug komt wordt je op Schiphol weer opgehaald. Dit is de voordeligste optie.

Bij valet parking rij je rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. Bij aankomst staat er een medewerker van het parkeerbedrijf klaar die jouw auto naar de parkeerplaats brengt. Bij aankomst zorgt de medewerker ervoor dat jouw auto weer klaar staat bij de vertrekhal bij Schiphol. Zo kan je direct zelf weer naar huis rijden met je eigen auto.

 

Search