3 tips om te besparen op het boeken van een dagje pretpark

Wil je binnenkort een pretpark bezoeken? En ben je alvast aan het rondkijken om de tickets te bestellen? Wij geven je in dit artikel 3 handige tips om geld te besparen op het boeken van een dagje pretpark. Pretpark tickets zijn vaak erg prijzig, terwijl er regelmatig leuke aanbiedingen zijn om zéér voordelig naar een […]

Wil je binnenkort een pretpark bezoeken? En ben je alvast aan het rondkijken om de tickets te bestellen? Wij geven je in dit artikel 3 handige tips om geld te besparen op het boeken van een dagje pretpark. Pretpark tickets zijn vaak erg prijzig, terwijl er regelmatig leuke aanbiedingen zijn om zéér voordelig naar een pretpark te gaan.

1. Vergelijk de prijzen van pretparken

Pretparken hebben allemaal hun eigen tarieven. Zo zijn tickets voor De Efteling, Toverland en Walibi relatief duur. Terwijl de prijzen van Drievliet, De Julianatoren en Duinrell een stuk lager zijn. In sommige gevallen betaal je bij de goedkopere pretparken slechts de helft van de entreeprijs bij duurdere pretparken.

Het prijsverschil is overigens wel begrijpelijk. De duurdere pretparken hebben vaak meer en grotere attracties, terwijl de goedkope pretparken simpelweg minder te bieden hebben. Zeker voor kleine kinderen zijn de goedkope pretparken uitstekend, ze vermaken zich prima ondanks het minder aanbod attractieparken. Wil je pretpark tickets kopen met korting? Op Pretparken-Nederland.nl vind je een overzicht van pretparken in Nederland en kan je direct profiteren van korting.

2. Boek tickets online

Het handigst en voordeligst is het online boeken van tickets. Zo kan je zoeken naar kortingen en acties van pretparken. Daarnaast heb je als grote voordeel dat je niet meer urenlang in de rij hoeft te staan voor het kopen van een ticket bij de ingang van het park. Standaard zijn tickets online 2 á 3 euro goedkoper online.

3. Spaaracties & veilingwebsites

Er zijn regelmatig spaaracties voor pretpark tickets bij supermarkten. Door mee te sparen kan je profiteren van hoge kortingen. Het is altijd even zoeken of wachten op een dergelijke spaaractie bij een supermarkt. Niet te vergeten zijn de veilingen op Ticketveiling, Vakantieveilingen etc. Allemaal veilingwebsites waar je vanaf een paar euro kan meebieden op toegangskaarten. Tot slot is het sparen van Airmiles

ook een manier om korting te krijgen bij verschillende pretparken.

 

Search