3 redenen waarom je zelf niet zelf een rijdende safari tour moet doen!

Je bent een ervaren reiziger en hebt grotendeels van de wereld al wel gezien. Van de grote Europese steden tot kleinere, minder bevolkte delen van de wereld. Je vraagt je af waar moet ik nu heen? Wat is het ideale land, waar je wilde life kan spotten en kan genieten van je mooie natuur. Tanzania! […]

Je bent een ervaren reiziger en hebt grotendeels van de wereld al wel gezien. Van de grote Europese steden tot kleinere, minder bevolkte delen van de wereld. Je vraagt je af waar moet ik nu heen? Wat is het ideale land, waar je wilde life kan spotten en kan genieten van je mooie natuur. Tanzania! Is je volgende bestemming. Je kunt veel dingen doen in het prachtige en veelzijdige land, van ballonvaarten en safari’s. Er zijn genoeg activiteiten, maar een safari is toch wel het meest spannende wat je nog kunt doen. Hier zijn drie redenen, waarom een niet-openbare begeleide jachtexpeditie in Afrikaans land is dat het beste dankzij deskundigheid geografisch gebied.

1. een privé gids is veilig

Je bent waarschijnlijk wel gewend om zelf te rijden op reis. Vanaf je vliegveld met een gehuurde auto van het best beoordeelde bedrijf. Dit gaat hoogstwaarschijnlijk niet gebeuren in Tanzania. Als het gebied waar je heen gaat nieuw voor je zal je merken dat dingen niet helemaal hetzelfde werken als thuis. Er zijn maar een paar verhuurbedrijven die jou zullen vertrouwen om met hun voertuigen op safari te gaan. De risico’s zijn gewoon te groot. In tegenstelling tot Zuid-Afrika waar zelfrijdende safari’s normaal zijn, zijn de rij-condities in oost-Afrika te onveilig voor bestuurders doe het rijden daar net gewend zijn.

2. een privé safari met gids biedt toegang tot inheemse informatie

Wij geloven dat de safari zo goed is als de gids die je begeleid. Uiteindelijk ben je op een plek met wilde natuur en inheemse bevolkingen die je graag wilt zien en meer over wilt leren. Daarom is het uiterst belangrijk wie je hierin begeleid. Het is belangrijk dat je met respect om gaat met de inheemse bevolking en de juiste gids kan je hierin goed bij staan. Misschien wel het allerbelangrijkste, je gids weet ook goed hoe hij wildlife kan spotten. Er is geen gidsboek die je zo goed kan begeleiden.

3. Safari met privé gids is een privé ervaring!

Als je zelf gewend bent om te reizen en zelf te rijden, dan ontkom je niet aan de gedachte dat er een indringer deelneemt aan je reis. Dit kan een beetje ongewoon aanvoelen, zeker als je een romantische huwelijksreis safari in gedachten hebt. Maar ik kan je garanderen dit zal niet het geval zijn als je een privé gids je safari begeleid. Het zijn ervaren gidsen die je alle tijd zullen geven om te genieten en jullie een momentje voor je zelf te geven.

Search