3 reden om naar Utrecht te verhuizen

In Nederland zijn er een paar populaire steden waar iedereen het liefst wil wonen. De top drie steden zijn Amsterdam, Utrecht en Almere. In deze blog zetten wij Utrecht in het zonnetje en vertellen wij onze 3 redenen om naar Utrecht te verhuizen.   Bruisende stad Utrecht wordt steeds meer upcoming niet alleen bij inwoners […]

In Nederland zijn er een paar populaire steden waar iedereen het liefst wil wonen. De top drie steden zijn Amsterdam, Utrecht en Almere. In deze blog zetten wij Utrecht in het zonnetje en vertellen wij onze 3 redenen om naar Utrecht te verhuizen.

 

Bruisende stad

Utrecht wordt steeds meer upcoming niet alleen bij inwoners van Nederland maar ook de toeristen hebben deze leuke stad ontdekt. Eigenlijk lijkt Utrecht een klein beetje op Amsterdam, in de binnenstad zijn er grachten en kan je aan het water zitten. En in de buitenwijken is er veel groen te zien. De binnenstad van Utrecht zit vol met leven en wordt een echte bruisende stad genoemd. Overdag kan je genieten van de monumenten en musea, of je gaat lekker een dagje shoppen in de stad en lunchen bij één van de vele restaurants. In de avond kan je gezellig met vrienden naar een bar gaan of dansen in een nachtclub. Kortom gezegd: er is genoeg te doen.

 

Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar

Een andere reden om naar Utrecht te verhuizen is omdat het zeer centraal gelegen is in Nederland. Hierdoor is de stad ook heel erg makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Omdat Utrecht op 30 minuten ligt van Amsterdam, is het voor de liefhebbers zelfs mogelijk om van stad naar stad te fietsen. Ook de buitenwijken van Utrecht zijn makkelijk te bereiken want het openbaar vervoer in Utrecht is goed geregeld. Zo rijden er regelmatig trams en bussen.

 

Wonen in de stad of in een woonwijk

Omdat Utrecht steeds populairder wordt, wordt het ook moeilijker om een huis te bemachtigen in deze stad. Met een beetje geluk krijg je het voor elkaar om een woning te kopen in de stad. Omdat sommige huizen in de stad erg hoog zijn net zoals in Amsterdam is het handig om professionele verhuislift in Utrecht te huren. De lift kan door particulieren gehuurd worden bij een bedrijf en laat het verhuizen maar beginnen. Liever niet zelf de lift besturen? Huur dan ook gelijk een verhuizer in die verstand heeft van het bedienen van de lift. Ga je in een woonwijk wonen in Utrecht dan kan het ook handig zijn om een verhuislift te gebruiken.

Search